2020. augusztus 10., hétfő     Lörinc napja  

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

Budapest
KORREKT ÁRAK és GARANCIA lelkiismeretes mesterembertől.
Szeged
50% -os árengedmény minden weboldal készítési csomagunkra
Pomáz
Ingyenes igényfelmérés! Logo
Székesfehérvár
Ha nálunk vásárolja meg bontott vagy új nyílászáróját a beépítéshez sz...
Debrecen
Autókölcsönzés már 4000 Ft/nap plusz ÁFA-tól. Kedvező ár, magas minős...

ÚJ SZOLGÁLTATÓK

mosógép szerelő
Villanyszerelés
okos otthon kivitelezés
Duguláselhárítás
targonca javítás

Vállalkozóknak!

Új szolgáltatás!

Hirdetőink szerepelnek a Térképes keresőben és az adott térség Vállalkozói ajánlójában.
A feltételek megismeréséhez kérjük nézze meg ajánlatunkat! Cégregisztrációs csomagok, szolgáltatási díjak

Tisztelt Látogató!


- Nincs ideje telefonálgatni szolgáltatót keresve!
- Nem tudja az egész családot összeszervezni, hogy elmenjenek egy közös döntést igénylő tanácsadó, közvetítő és más szolgáltatást nyújtó irodába!
- Kényelmesebb ha Önhöz jön a szolgáltató, mint Ön menjen hozzá?
- Kedvezményesen akar vásárolni! Érdeklik az Akciók - kedvezmények?
-Időt - pénzt - fáradtságot akar megtakarítani?
- Mások által már ajánlott szolgáltató szolgáltatásait akarja igénybe venni?

Megoldás a www.hazhozismegyunk.hu

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.


Cégkatalógus portálunk segítségével könnyű olyan szakemberek, vállalkozások megtalálása, akik az Ön otthonában elvégzik a kért szolgáltatást, kiviszik a megrendelt terméket és ehhez ne keljen átnézni, felhívni több tucat vállalkozást.
Ajánljuk rendszerünket annak a vállalkozásnak is aki nem megy házhoz, hiszen neki az ajánlatát visszük házhoz (PL: Egy ékszerbolt, cipőbolt, stb. nem megy házhoz, de az akciókat-kedvezményeket az ajánlókon és a hirlevelünkön keresztül eljuttatjuk a megye összes felhasználójához és természetesen megjelenik a honlap Akciók-kedvezmények menüpontja alatt!)
Rendszerünkbe elsődlegesen ajánlott szolgáltatók kerülnek be. Ez bizonyos fokig garantálja a megbízhatóságot, a szolgáltatás teljes megelégedettséggel történő elvégzését. Böngésszen a rendszerben lévő vállalkozások ajánlataiban! A katalógusban szereplő vállalkozásokról részletes ismertetőt talál, megnézheti melyik vállalkozás hány % kedvezményt ad vásárláskor a rendszer által ingyen biztosított Vásárlói Kártya felmutatójának! Folyamatosan nyomon követheti akciós és kedvezményes ajánlataikat. Ha ajánlatot kér, az AJÁNLATOKAT KÉREK rovatban töltse ki az adatlapot és rendszerünk értesíti az érintett vállalkozásokat.

Szabad idejében játsszon a SUDOKU online fejthető logikai játékkal.
Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat! Házhozismegyünk.hu

Ajánlatunk vállalkozóknak

Legújabb szolgáltatásunk szerződött partnereink számára a Vállalkozói ajánló, ahol vállalkozások ajánlják az éppen keresett vállalkozást, üzletet a cégkatalógus alapján! A cégkatalógus szolgáltatásunk sok egyedi lehetőséget nyújt a rendszer tagjai részére, kiemelve szerződött partnereink lehetőségeit.
A vállalkozások kedvezményes vásárlást biztosíthatnak a rendszer ajánlói számára akik rendelkeznek a rendszer által kiállított ingyenes kártyával. Vásárlási kedvezmény adása nem kötelező, de ajánlott. A kedvezményt biztosító vállalkozások jóval magasabb forgalmat, ( ezáltal nagyobb profitot) érnek el.
A vállalkozásának nem kell vásárlókat/megrendelőket keresnie, mi megtesszük Ön helyett. Megyénként több tízezer ajánló/vásárló böngészi az oldalt rendszeresen, innen választ szolgáltatót, terméket, vagy olvassa a hírlevélben megjelenő akciókat-kedvezményeket.

Mit nyújt rendszerünk a belépő vállalkozásoknak:

* Személyesen viheti fel adatait a regisztráció során, megadva azokat a fontos adatokat, amelyeket Ön kiemelne. Ezeket bármikor változtathatja, módosíthatja. Kiválaszthatja, hogy szolgáltatása „házhoz megy” vagy nem. A házhoz megy területi meghatározását Ön választhatja ki. Kiemelt partnereink több kedvezményt vehetnek igénybe, ezért regisztráció előtt érdemes áttanulmányozni a Cégregisztrációs csomagok, szolgáltatási díjak táblázatot.

* A vásárlások után adott kedvezmény %-át megjelentetheti adatlapján. Vásárlási kedvezmény adása nem kötelező, de ajánlott. A kedvezményt biztosító vállalkozások jóval magasabb forgalmat, ( ezáltal nagyobb profitot) érnek el.

* Aktuális akcióit, kedvezményes ajánlatait megjelentetheti a saját adatlapján (ezt bármikor módosíthatja) és megjelenik az „Akciók” menüben, megyénkénti bontásban. Az új akciók megjelennek a bal oldali menüben is.

* Külön díj nélkül megjelenik ( rotációs elv alapján) az adott megye oldalán szöveges hirdetése a bal, jobb oldali menüsorban és ezt bármikor módosíthatja.

* Kiemelt partnereink szöveges hirdetése megjelenik a Sudoku rejtvény fejtésekor a fejtörő fölött, mint a játék támogatója.

* A rendszerhez beérkező „Ajánlatkérések” az aktuális megye vállalkozói számára megjelenik bejelentkezés után a személyes oldalán az „ Ajánlatot várnak” menüpont alatt. Amennyiben a keresett szolgáltatás megegyezik a vállalkozó beírt tevékenységével, külön e-mail értesítést kap erről.

* 10 db referencia vagy termék bemutató kép elhelyezése az adatlapon, amelyet tetszés szerint változtathat.

* A rendszer potenciális ügyfeleket biztosít a vállalkozások számára. Megyénként több tízezer, ajánló/vásárló böngészi az oldalt rendszeresen, innen választ szolgáltatót, terméket, vagy ajánlja ismerőseinek mert érdeke a rendszerben lévő vállalkozások megelégedettsége!

* Az ingyenesen regisztrált cégek számára a rendszer használata ingyenes. Amennyiben a vásárlások után kedvezményt ad, úgy a rendszer jutalékot számol fel a megvalósult vásárlások után. Ennek %-a megegyezik a vásárlóknak biztosított vásárlói kedvezménnyel.
Viszont nem kell bonyolult statisztikát vezetni, jelentéseket leadni. A rendszer és a vásárló elvégzi ezt Ön helyett! Ön csak ellenőrizheti a saját admin részén a vásárlások vezetését, valódiságát, a jutalék mértékét amikor a rendszer kiszámlázza Önnek, vagy az ajánló levásárolja azt ( és a máshonnan kapott bónusz forintjait) Önnél.

* Egyszerű, érthető és könnyen kezelhető regisztrációs és a vállalkozó által kezelhető adminisztrációs kezelő felületek biztosítják a változások adatainak, közleményeinek átvezetését, a napra kész információk közlését.

Várjuk jelentkezésüket!
Házhozismegyünk.hu