2021. október 26., kedd     Dömötör napja  

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

Kecskemét
Nem bontok tisztítok!
Budapest 5. kerület
Üzleti honlap már 22 900 Ft-tól, garanciával. Csomagban még kedvezőbb...
Budapest
Budapest kerületeibe a virágküldés ára csak 990 Ft!
Budapest 4. kerület
Több autó átvizsgálása akciósan!
Adony
Vásároljon akár 20% kedvezménnyel!

ÚJ SZOLGÁLTATÓK

autó polírozás
Háztartási szerelések, javítások végzése.
mosógép szerelő

Ajánlói és kedvezményes vásárlást biztosító rendszerbe a Regisztráció ingyenes!


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 

.


Aki most regisztrál ajánlói rendszerünkbe 5 000 Ft levásárolható bónuszt kap!


A nyomtatott rejtvénylapok megfejtéseinek beküldésére csak regisztrált ajánlóinknak van lehetőségük!


VÁSÁROLJON OLCSÓBBAN, KEDVEZMÉNYEKKEL!

 

A saját vásárlásaikor kedvezményt, az ajánlott vállalkozások forgalma és a közvetlenül ajánlott ismerőseinek a vásárlása után levásárolható bónusz kedvezményt kap!


MIT KELL TENNEM?

*Az ajánlói rendszerbe jutáshoz regisztráció és saját ajánlói kód szükséges!

Ajánlói kódhoz jutás folyamata!
*Regisztráljon, majd az e-mail címére megérkező jelszóval beléphet a bal oldali menű - BEJELENTKEZÉS » a vásárlói rendszerhez vagy a cégadatokhoz menüpont alatt saját adminisztrációs felületére!

Nézze meg ajánlatunkat!

 

HOGYAN CSÖKKENTHETEM KIADÁSAIMAT?

*Takarítson meg pénzt Ön is azzal, hogy kedvenc fodrászának, festőjének, pénzügyi tanácsadójának és minden ismerős vállalkozónak ajánlja rendszerünket. A vállalkozások kedvezményes vásárlást biztosíthatnak a rendszer ajánlói számára akik rendelkeznek a rendszer által kiállított ingyenes kártyával. Vásárlási kedvezmény adása nem kötelező, de ajánlott. A kedvezményt biztosító vállalkozások jóval magasabb forgalmat, ( ezáltal nagyobb profitot) érnek el. Nem kell mást tennie , mint megadni a vállalkozásnak az Ön ajánlói kódját amelyet Ő regisztrációkor megad. Ajánlja ismerőseinek, hogy lépjen be ajánlói rendszerünkbe INGYEN!

*Ön a vásárlásai után a rendszerben ezt feltüntető vállalkozásoknál %-os vásárlási kedvezményt kap!

*Nem csak a saját vásárlásaikor kap kedvezményt, hanem az Ön által beszervezett/belépett ajánlók után is (akik regisztrációkor megadják az Ön ajánlói kódját) a vásárolt összegnek megfelelően levásárolható bónusz kedvezményt kap amelyet bármelyik partnerünknél érvényesíthet vásárláskor!

*Ha az Ön által ajánlott vállalkozás belép rendszerünkbe, Ön a rendszer tagjai által a vállalkozásnál történő vásárlásból levásárolható bónusz kedvezményt kap amelyet bármelyik partnerünknél érvényesíthet vásárláskor!

*Regisztráljon, így lesz egy saját oldala, ahol megkapja saját ajánlói kódját, vezetheti vásárlásait, figyelemmel követheti a levásárolható bónusz kedvezményeket. Az oldalról kinyomtathatja VÁSÁRLÓI KÁRTYÁJÁT és levásárláskor a levásárolható bónusz kedvezményt biztosító Vásárlási utalványát az Ön nevére kiállítva.

 

MIÉRT JÓ A RENDSZERTAGSÁG?

* Kedvenc vállalkozója nagyobb ügyfélkörre tehet szert az oldalunkon történő regisztrálással, Ön pedig olcsóbban vásárolhat a kedvezményes vásárláskor. Megyénként több tízezer ajánló böngészi az oldalt rendszeresen, innen választ szolgáltatót, terméket, mert:
- érdeke a rendszerben lévő vállalkozások elégedettsége,
- azok rendszertagságának megtartása
- és az, hogy minőségi munkát/árút kapjon, reális áron.

* Ön pedig levásárolható kedvezményeket kap minimális munkával.

Nem kell a rendszert megmagyaráznia, hisz minden részletesen le van írva az ismertetőkben, a szerződési feltételeknél. Csak ajánlja!

 

MENNYIÉRT FORDÍTOK RÁ TÖBBLET ENERGIÁT?

* Erre a kérdésre NEM tudunk válaszolni! Az biztos, hogy befektetés nélkül is Ön csak nyerhet!


Nézzünk meg egy pár befolyásoló tényezőt:
* Hány vállalkozást léptet be a rendszerbe
* Ezek a vállalkozások hány % kedvezményt biztosítanak
* Mennyire versenyképes a termékük
* Ön változtat-e vásárlási szokásain ha nagyobb kedvezményt kap máshol
* Hány ajánlót léptet be a rendszerbe
* Az Ön ajánlása által belépett ajánló mennyit költ a rendszerben lévő cégeknél
* Ő hajlandó-e változtatni vásárlási szokásain ha nagyobb kedvezményt kap
Ezekre a kérdésekre csak az idő ad megfelelő választ, vagy Ön úgy formálja ezeket a körülményeket, hogy Önnek minél megfelelőbbek legyenek!

 

KINEK AJÁNLJAM?

*Bárkinek ajánlhatja az oldalra történő felkerülést, aki vállalkozó és szeretne több ügyfelet, így több pénzt!! Elsősorban annak aki házhoz megy de persze annak is aki nem megy házhoz, hiszen neki az ajánlatát visszük házhoz (PL: Egy ékszerbolt, cipőbolt, stb. nem megy házhoz, de az akciókat-kedvezményeket az ajánlókon és a hírlevelünkön keresztül eljuttatjuk a megye összes felhasználójához!) Ha a Vállalkozás az Ön ajánlása alapján – lép be, abból ön is részesedik. Nem egyszeri alkalommal, hanem akár több éven keresztül! ( Jelenleg 161752 Kft, 183066 Bt és 461705 egyéni vállalkozás működik Magyarországon, aki potenciális ügyfél lehet ajánlóink számára) A vásárlói kedvezmény addig jár, amíg a belépett vállalkozás a rendszerben van. A több mint száz alaptevékenység megtalálható az oldalunkon, amely igény szerint bővíthető, illetve az új tevékenységeket a rendszer saját maga is felveszi a tevékenység listára. Lásd a tevékenységeket!

 

*Ajánlja azoknak is akik olcsóbban akarnak vásárolni, hisz ha valaki belép az ajánlói rendszerbe jogosult a kedvezményes vásárlásra. Minél több ismerősének ajánlja rendszerünket, annál több vásárlás után kap jóváírást, mivel ÖN az Ő vásárlásai után is levásárolható bónusz kedvezményt kap.

 


*Akik szeretnek játszani, azoknak is ajánlja oldalunkat!