Fejér megye

2021. november 28.,     Stefánia napja  

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

Székesfehérvár
augusztusban -10% kedvezmény a kezelések árából!
Levelek
Minden nálunk rendelt télikerthez a solár üvegezést ajándékba adjuk
Budapest 18. kerület
Ha most rendeli meg télikertjét a műanyag csatornát felszerelve ajándé...
Csór
5 év garanciát vállalunk az autó kerámia védelemre!
Adony
Vásároljon akár 20% kedvezménnyel!

ÚJ SZOLGÁLTATÓK

légtechnika szerelés
autó polírozás
Háztartási szerelések, javítások végzése.

Főoldal » Katalógus » Adatlap »

ALPsystem.hu

Cég neve: ALPsystem.hu
Cég címe: 8000 Székesfehérvár
Új Csóri út 36.
Fő tevékenység: légtechnika szerelés
Tevékenységek: légtechnikai rendszerek tisztítása, légtechnika gyártás
Telefonszám: 203763924
E-mail: üzenet küldése
Honlap: Tovább a honlapra
Házhoz megy: Fejér megye, Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Budapest (főváros), Csongrád megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Székesfehérvár
Leírás: Ha fontos az egészsége tisztíttassa a légtechnikai rendszerét

A légtechnikai rendszerek tisztítása az egyik legfontosabb feladat, ha már rendelkezünk ilyennel. Nem azért, hogy újabb pénzekkel rövidüljünk meg, hanem mert az egészségre káros anyagokkal telhet meg a légtechnikai rendszer. Ugye azt mindenki tudja, hogy az egész lakásban akármennyire is takarítjuk rengeteg por van jelen. Ráadásul nem is említettük még a különböző baktériumokat. Óhatatlan, hogy ne csapódjon le nedvesség magán a rendszeren belül és mint tudjuk, ha van nedvesség létrejönnek a káros baktériumok. Ezen túl pedig természetesen a penész is. Ezért is nagyon fontos a légtechnikai rendszerek tisztítása. Sokszor megesik sajnos, hogy megtörténik a beruházás egy ilyen rendszerbe, utána pedig már elhanyagolják a tisztítás kötelezettségét.

Mi következik ez után? Rengeteg megbetegedés. És ezt ki szeretné magának vagy a családjának? Bizonyosan senki, hiszen a korházi költségek sokkal többe kerülnek, mint a tisztítás lenne. Ha minőségi munkavégzést szeretnénk, akkor válasszuk az ALPSsystem.hu-t.
Térkép:
Töltés...