2021. október 26., kedd     Dömötör napja  

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

Gyál
Gyál és közvetlen környékén ingyen megyek házhoz.
Veresegyház
Ingyenes kiszállás, semmi rejtett költség, fix árak+garancia.
Cegléd
Oldalunkon megtalálod a legolcsóbb és márkás készülékeket is. Garantál...
Budapest 4. kerület
Több autó átvizsgálása akciósan!
Budapest
KORREKT ÁRAK és GARANCIA lelkiismeretes mesterembertől.

ÚJ SZOLGÁLTATÓK

autó polírozás
Háztartási szerelések, javítások végzése.
mosógép szerelő

Szerződési feltételek

Cégregisztrációs csomagok, szolgáltatások:

Megjelenési forma: Ingyenes regisztráció Kiemelt partner
Előfizetési díj: nincs megállapodás szerint
 
Reklám megjelenés>
Fejlécben nincs külön díj ellenében
Bal menüben

alkalomszerű

rendszeres
Jobb menüben

alkalomszerű

rendszeres
Logikai játék fölött nincs rendszeres
Akciók megjelenítése

alkalomszerű

van, előre sorolt
Referencia képek elhelyezése az adatlapon van van
Szolgáltatás keresésről értesítés

van

van
Megjelenés más megyében van van
Képes Banner hirdetés nincs van
Vállalkozói térkép térképes keresőjében megjelenés

alkalomszerű

rendszeres
Vállalkozói ajánló nyomtatott reklámanyagának biztosítása nincs rendszeres
Helyi Vállalkozói Ajánló nyomtatott példányában megjelenés nincs rendszeres
Előresorolás megyei oldalakon nincs van
Előresorolás tevékenységen belül nincs van
Előresorolás kedvezmény adásakor

alkalomszerű

van

Általános szabályok


A cégkatalógus üzemeltetője lehetőséget biztosít az ingyenes regisztrálásra is, viszont fenntartja a jogot, hogy a térképes keresőt és a többi extra szolgáltatást az ingyenes partnereknél egyoldalúan, bármikor kikapcsolhatja!


A cégek, vállalkozások a regisztrációs űrlapon lévő adatokat kötelesek a valóságnak megfelelően megadni.

A Házhos is megyünk üzemeltetője nem köteles a regisztrált cégek adatainak valóságtartalmát vizsgálni, ezért semminemű felelősséget nem vállal a cégek adatainak tartalmáért. A cégek saját felelősségükre teszik közzé adataikat.

A regisztrált cégek esetleges, nem a valóságnak megfelelő adataiból, közzétett ajánlataiból származó, a cégkatalógus látogatóinak okozott kárért a cégkatalógus üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal, ezért a regisztrált cég tulajdonosa vonható felelősségre.

A cégkatalógus üzemeltetője fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen cégkatalógus szabályait bármikor egyoldalúan megváltoztassa.

A cégkatalógus szabályainak nem ismerése, nem mentesít annak betartása alól.

Az ingyenesen regisztrált cégek számára a rendszer használata ingyenes. Amennyiben a vásárlások után kedvezményt ad, úgy a rendszer jutalékot számol fel a megvalósult vásárlások után. Ennek %-a megegyezik a vásárlóknak biztosított vásárlói kedvezménnyel, melyet bizonyos időközönként kiszámlázunk a regisztrált vállalkozásoknak. Tehát ha a vállalkozás 8% kedvezményt biztosít, abból 4% kedvezményt a vásárláskor köteles adni a vállalkozás. 4% kedvezményt a rendszer vagy kiszámláz, vagy levásárolható bónuszkedvezményként jóváírja az ajánlóknak, akik vásárláskor ezt a nevükre kiállított vásárlási utalvány felhasználásával mint kedvezményt vásárolhatják le. Az utalvány a vállalkozásnál marad elszámolás céljából! Amennyiben az utalványon szereplő összeg részben lesz levásárolva, a maradvány összeg visszaíródik az ajánló számlájára. Viszont nem kell bonyolult statisztikát vezetni, jelentéseket leadni. A rendszer és a vásárló elvégzi ezt Ön helyett! Ön csak ellenőrizheti a saját admin részén a vásárlások vezetését, valódiságát, kiszámlázáskor, vagy amikor az ajánló levásárolja azt ( és a máshonnan kapott bónusz forintjait) Önnél.

A cégregisztráció menete:

- Ügyfeleink bármikor regisztrálhatják adataikat a REGISZTRÁCIÓ » menüpont alatt található űrlap kitöltésével.
- A cégregisztráció aktiválásának feltétele, hogy a regisztráló cég a rendszer által küldött elektronikus levélben leírtak szerint a regisztrációt visszaigazolja!
- A cég az adatlapján szereplő adatokat bármikor tetszése szerint módosíthatja, banner hirdetéseit változtathatja.

Regisztrált vállalkozás kötelezettségvállalása:

- Amennyibe a regisztrált vállalkozás kedvezményes vásárlást biztosít a rendszer ajánlói számára - akik rendelkeznek a rendszer által kiállított ingyenes kártyával - köteles azt betartani. A vásárlási kedvezmény mértéke a vállalkozás adatlapján megtalálható. Vásárlási kedvezmény adása nem kötelező, de ajánlott. A kedvezményt biztosító vállalkozások jóval magasabb forgalmat, ( ezáltal nagyobb profitot) érnek el.
-A kedvezményes vásárlást biztosító vállalkozás köteles a rendszer által kiállított vásárlási utalványt - amely a levásárolható bónuszkedvezményt tartalmazza - vásárláskor a kedvezményen felül beszámítani az utalványon szereplő összeg erejéig, de maximum a rendszert megillető jutalék mértékéig.


A cégregisztráció érvényességi ideje:
- Az ingyenesen regisztrált cég korlátlan ideig lesz megtalálható a katalógusban. A kiemelt megállapodás alapján regisztrált cégek a megállapodás lejártát követően ( amennyiben azt nem hosszabbítják meg ) az ingyenesen regisztrált cégekre vonatkozó feltételek szerint jelennek meg a katalógusban.

Adatvédelmi nyilatkozat

A cégkatalógus üzemeltetője a regisztráló cégek nyilvános adatain kívül nem kér más adatokat. Kiemelt partnereinktől csupán a kapcsolattartáshoz szükséges számlázási és postázási címet kérünk. Ezen adatok a nyilvánosság részéről a honlapon nem elérhetők, ezeket az adatokat kizárólag a cégkatalógus üzemeltetője használja fel a kapcsolattartás céljára. Ezeket az adatokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adja át, biztonságos tárolásáról gondoskodik.